Вече има пари за Спартак 1918

Финансовата стабилност на клуба е осигурена до края на сезона

Вече има осигурени пари за Спартак 1918. Кметът на град Варна спазил обещанието си, което даде на церемонията по награждаването на "Футболист на Варна". Тогава градоначалникът обеща, че ще помогне на "соколите", така както го е правил и за другия варненски клуб Черно море. Йорданов вече е осигурил парите на клуба, които ще гарантират финансова стабилност на варненци поне до края на сезона. Това каза за Varnautre.bg наставникът на Спартак 1918 Иван Найденов.

„Много сме щастливи, че кметът спази обещанието си и ще подпомогне финансирането на клуба поне до края на сезона. Това гарантира сигурност във футболистите, които искат само едно – да играят футбол и да защитават цветовете на Спартак. Не успяхме да проведем по най-добрия начин зимната си подготовка, предвид леките прекъсвания и малкото контроли, които изиграхме, но ще се опитаме да наваксаме пропуснатото още в първите мачове от пролетта”, каза за Varnautre.bg треньорът на Спартак 1918 Иван Найденов.

Той сподели още, че се надява футболистите да стартират сезона с победа, тъй като първият съперник на варненци Шумен е раздиран от много проблеми.