Феновете на Черно море дариха кръв за Пламен Горанов

До този момент над 200 човека са се записали за екскурзия в Разград

Над 20 привърженици от агитката на Черно море дадоха кръв за самозапалилия се пред общината Пламен Горанов. Това каза за Varnautre.bg шефът на фенклуба на моряците Иван Михайлов.

"До този момент над 20 човека, наши привърженици, бяха в болницата и дадоха кръв. Ние сме съпричастни към случващото се и също протестираме, но искам да заявя открито, че нямаме абсолютно никакви политически интереси. Позицията ни е срещу ЕРП-тата, високите цени и като цяло стандарта на живот. Все още продължават фенове на Черно море да даряват кръв", каза Иван Михайлов, който също даде кръв.

Той сподели още, че до този момент над 200 човека са се записали за екскурзия в Разград за първия пролетен кръг на Черно море. Както е известно, моряците гостуват на шампиона на България Лудогорец на 3 март, когато е и 100-годишнината на клуба. "Благодарим на собствениците на отбора, че ни предоставиха стадиона и ни осигуриха безплатен транспорт за Разград. Записванията продължават и всеки, който иска да ни подкрепи за рождения ден, да заповядат във фенклуба", завърши Иван Михайлов.