Протестите продължават

"Сега е моментът да променим цялата система!", "крещи" народът в социалната мрежа, заканва се да бие политагитки и провокатори

Протестът започна с тока, защото това беше капката, но се трансформира в нещо много по-голямо! Сега е моментът да променим цялата система!

С този призив във Фейсбук хората се организират за поредният протест във Варна довечера. "Продължаване на протестите до свикване на Велико народно събрание и въвеждане на мажоритарни избори! Като сме се хванали на хорото, да го играем до край ! Не искам Станишевци, Догановци, Боленовци, Царчета, Яневци!", крещи народът в социалната мрежа и допълва, че с оставката на Борисов целта не е постигната. 

"Като падна правителството, цените на тока няма да паднат", смята фейсбук потребител. Хората са категорични, че протестите са били яхнати от БСП, "Атака" и ред други партии, но са точно толкова категорични и че стане ли време за избори, няма да ги пуснат във властта. Има и обвинения към Борисов, че вместо да поеме отговорност, е дал властта в ръцете на БСП и ДПС. 

Недоволните освен това се заканват да бият политагитките, които се внедряват в протеста. "Който вандалства и чупи, просто му бийте два шамара и го хвърлете на полицаите", предлага Фейсбук потребител. Друг призовава: "Тези, които на протеста ми идват зачулени с шалове, да си стоят у дома. Ако искаш да кажеш нещо и да бъдеш чут, трябва да си показваш лицето и името. Иначе казаното от теб е без стойност". 

Протестът във Варна и днес е с начален час 18:00, пред сградата на общината.