Ради Здравков гледа мача на Черно море

Гонзо пусна футболистите в почивка

Помощник-треньорът в националния отбор на България по футбол Ради Здравков е изгледал контролата на Черно море с тима на Баник Острава, загубена от варненци с 1:2. Здравков е бил в компанията на Йордан Йорданов, който е треньор на вратарите в тима на "Лъвовете". По всяка вероятност Йорданов е искал да види нашумялия напоследак 17-годишен вратар в тима на Черно море Георги Китанов, но той така и не се появи в игра. Причината е, че Гозно реши да му даде почивка, след като пази в предишните два мача на Морето, а на вратата застана новото попълнение Емил Михайлов.

Припомняме, че последният път когато Ради Здравков изгледа мач на "моряците" бяха извикани двама футболисти от Черно море в националния тим - Александър Александров и Георги Илиев. По всяка вероятност помощникът на Любо Пенев е искал да види какво е състоянието на двамата национали след претърпяните операции от херния.

Стана ясно още, че треньорът на Черно море Георги Иванов е дал очаквана почивка на своите подопечни. Днес сутринта футболистие получиха лично време, което използваха за да разгледат забележителностите в курорта Алания. Играчите бяха на групички в зависимост от предпочитанията. Имаше и такива, които използваха времето за ровичкане в Интернет, нещо, което се оказа лукс в 5-звездния хотел "Алайе Ресорт и Спа" в Алания.

Днес следобед футболистите ще направят една лека тренировка на някой от игрищата в близост до хотела.