19-годишните моряци удариха U17 в двустранна игра

Спорт

06-02-2013, 15:36

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Юноши на Черно море започнаха с Добруджа

Спартак се размина с юноши на Черно море

Талантите на Тодор Каменов спечелиха с 4:1 срещу тима на Иван Николов

Талантите на Черно море състезаващи се в Елитната група до 19 г. успяха да победят 17-годишните в двустранна игра, която се проведе на игрището с изкуствена трева на Техническия университет. Проверката се игра на три части по 30 минути, като в крайна сметка възпитаниците на Тодор Каменов спечелиха с 4:1. Костадин Иванов се разписа на два пъти за успеха, а Мустафа Мустафа и Георги Атанасов добавиха по едно попадение. Голът за тима на Иван Николов падна след автогол на Иван Христов.

„Доволен съм от двустранната игра, като се има предвид, че това ни е първо излизане на голям терен от началото на подготовката. Получи се полезна проверка, тъй като успяхме да изпълним различни тактически варианти на играта”, каза наставникът на Черно море U19 Тодор Каменов.

В неделя "моряците" ще играят контрола с третодивизионния Суворово на терена на СК Локомотив, на 20 януари отново е предвидена проверка със суворовци, а три дни по-късно черномореци ще премерят сили срещу тима на Сливнишки герой.

В тима на Тодор Каменов отсъстват петима от основните футболисти, които в момента са на лагер с представителния тим на Черно море. Това са Атанас Илиев, Бекир Расим, Слави Сталев, Георги Радев и вратарят Георги Ставрев.