Стойчо Младенов: Теренът на "Тича" ще изравни силите

Спорт

07-11-2012, 15:45

Снимка:

АРХИВ

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фенове на ЦСКА подготвят хореография на "Тича"

Ще подходим с необходимото уважение към съперника, тъй като Черно море е клуб с традиция и авторитет

Стойчо Младенов няма притеснения и се надява на 3 т. във Варна. Треньорът на ЦСКА сподели, че теренът на Тича ще изравни силите на двата отбора.

„Очаквам да победим във Варна. Ще подходим с необходимото уважение към съперника, тъй като Черно море е клуб с традиция и авторитет. Клуб, с когото трябва да се съобразяват всички в България. Не само на „Тича“ имат проблеми, ние също. Днес се контузиха Тодор Янчев и Серж Нюаджи. Платини пък не е напълно възстановен. Но това са реалностите и двата отбора ще излязат с това, което имат в наличност. Ако се възстановят навреме, въпросните футболисти ще попаднат в групата", започна Младенов.

"Тревното покритие на „Тича“ не ме притеснява. То е еднакво и за двата отбора. Един добър футболист трябва да е способен да се приспособява максимално бързо към условията, в които се намира. Вярно е, че теренът до голяма степен ще изравни силите, но това не зависи от нас", продължи треньорът.

Накрая той призова юношите на ЦСКА да подобрят представянето си, тъй като в клуба смятат все повече да разчитат на тях занапред.