Фенове на ЦСКА подготвят хореография на "Тича"

Спорт

06-11-2012, 14:44

Снимка:

© Impact Press Group / Архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Над 100 полицаи охраняват мача на Черно море

Феновете на ЦСКА подготвят мощна хореографи за мача с Черно море в събота. Това казаха за Varnautre.bg от фенклуба на ЦСКА във Варна "Varna Firm". Утре представители на привържениците на "Червените" обмислят среща с шефовете на Черно море и ще потърсят съдействие относно вкарването на факли и пиротехника за двубоя на Тича. Освен това ще се обсъжда и цената на билетите, която ще трябва да платят привържениците на ЦСКА.

Както е известно, по наредба цените на билетите за гостите и домакините трябва да са еднакви. Ако срещнат разбиране от ръководството на "моряците", ултрасите ще проведат среща и с представител на Охранителна полиция във Варна. Според фенклуба, във Варна се очакват голям брой привърженици на ЦСКА, които да подкрепят "армейците" на един от неблагоприятните за тях стадиони в България.

От полицията споделиха, че точната бройка на охраняващите мача на "Тича" ще стане ясна в четвъртък, когато  ще има повече информция относно броя на феновете на гостуващия тим, които ще пристигнат във Варна. "При всички положения охраняващите ще са над 100", казаха от полицията.
Срещата между Черно море и ЦСКА е в събота в 14,30 ч. на стадион "Тича" във Варна.