Зафето: Локото не ни изненада

Паломино ме увери, че ще се представи добре, направи го“, каза още треньорът на Черно море

Треньорът на Черно море Адалберт Зафиров остана доволен от победата с 2:0 над Локо (Сф) днес и най-вече от играта на вкаралия два гола днес Ермес Паломино. Зафето бе категоричен, че гостите от София не са успели да изненадат моряците, който са знаели как ще играе съперника.

„Това бе мач, който протече така, както предполагахме, че ще протече. Отборът на Локомотив нямаше с какво да ни изненада. Бяха малко по-бавни и по-тромави. Ние бяхме по-агресивни през първото полувреме и логично вкарахме два гола. През втората част се поприбрахме, чакахме на контраатаки. Нормално и логично, след като водим с два гола и ни трябват точки. Във всеки мач сме принудени да търсим максимума и това оказва влияние върху играта. При две от контрите дори стигнахме до чисти положения, но не успяхме да ги реализираме и пропуснахме да постигнем по-голям резултат. Все още си имаме някои слабости при воденето на играта“, каза Зафето.

„Имах разговори с Паломино през седмицата. Той беше готов на сто процента да играе, даде ми пълни уверения, че ще се представи добре. От впечатленията, които имам от него от престоя му в Черно море за година и половина е, мога да кажа, че той има потенциал. Но каква е причината да не го показва на моменти, не мога да кажа. Днес се представи по-добре, надявам се, че това ще се отрази на самочувствието му“, завърши Зафиров.