Плажът на Аспарухово привлича повече хора от преди

Макар и станал трагично популярен варненският квартал започна да извлича дивиденти от сполетялата го катастрофа.

Досега бе малко известен факта, че плажната ивица на квартала е много обширна и спокойна, за разлика от централните градски плажове на Варна. С радост местните хора отбелязват увеличаване на чужденците, които избират да плажуват в Аспарухово.  Испанска, унгарска и полска реч звучи изпод сламените чадъри и огласява с неразбираема глъч крайбрежието.

Освен широкия плаж и спокойствието от това лято и друга атракция привлича чревоугодниците на аспаруховския плаж.

Новооткритият ресторант „Веранда”  предлага на гостите и жителите на Варна вкусна и разнообразна храна. В специално изградената барбекю пещ цвърчат вкусни месца отпочинали в тайна марината поне 24 часа.

Майстор пицар пък пече едни от най-апетитните пици по оригинални италиански рецепти пред очите на клиентите. Вътре в кухнята главният готвач с гордост  приготвя най-вкусният октопод, който може да се открие по северното Черноморие, а изобилието от морски дарове и риби ще задоволи и най-капризният ценител на богатствата от морското дъно.

Персоналът на „Веранда” е съставен от опитни професионалисти, готови да угодят на всички желания на клиентите. Семействата с деца могат да бъдат спокойни защото малчуганите обожават да си играя в огромния естествен пясъчник на плажа в Аспарухово.

Селекция от едни от най-добрите вина е идеалното допълнение към прекрасната и вкусна вечеря, а гледката към Варна от верандата може да разтопи и леденото сърце с красотата си.

Посетете и открийте това прекрасно място за себе си и ние сме сигурни, че отново ще се върнете там.