Община Варна набира кандидати за Туристическия информационен център

Мисия Варна

18-04-2024, 13:59

Снимка:

Община Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Търсят се главен и старши експерт.

Община Варна набира кандидати за заемане на длъжностите главен и старши експерт „Туристическа дейност и информация” към „Туристически информационен център“. 

Кандидатите за главен експерт трябва да отговарят на следните изисквания: висше образование – степен бакалавър, професионална област – социални, стопански и правни науки, две години професионален опит. Изисква се владеене на най-малко два езика от изброените - английски, немски, френски или руски език, добра компютърна грамотност и способност за работа с офис техника. Подборът за заемане на длъжността ще се проведе чрез събеседване.

Минималните изисквания към кандидатите за длъжността старши експерт са степен на завършено образование бакалавър, професионална област – социални, стопански и правни науки в направление „Туризъм“ и една година професионален опит. Кандидатите трябва да владеят най-малко един език от изброените - английски, немски, френски или руски език, да имат добра компютърна грамотност и способност за работа с офис-техника. Подборът за заемане на длъжността ще се проведе чрез събеседване. 

Документите за кандидатстване за двете позиции трябва да се представят на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк” №43, в отдел “Управление на човешките ресурси и вътрешен административен контрол“, http://www.varna.bg/. Телефон за връзка: 052/820 171, лице за контакт: Дора Кръстева. 

За повече информация за необходимите документи на този адрес.