Исмаил Иса: Заслужаваме да сме в Европа

Спорт

13-04-2024, 22:35

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Нападателят на Черно море беше много щастлив от играта на "моряците" срещу Левски.

Нападателят на Черно море Исмаил Иса не скри радостта си след победата с 3:1 у дома срещу Левски в двубой от 29-ия кръг на efbet Лига.

„След неуспешния мач срещу Локо Пловдив, този мач беше задължителен мач. Днес беше задължително да победим, играхме хубав футбол и мисля, че заслужено победихме“, заяви нападателят пред колегите от „Диема Спорт“ минути след края на мача във Варна.

„Ние всеки мач си казваме, че излизаме да играем добре, но когато играем срещу Лудогорец, Левски или ЦСКА, зарядът е друг и си казахме да ги натиснем още от началото и да победим“, разкри опитният нападател.

Той си припомни времето в Левски: „Играл съм там като юноша преди много години. Друго е мястото на Левски. Днес съм тук, работя за Черно море и това е професионализмът“.

„Чак отписан не, но всеки футболист има слаби периоди. Аз също имах такъв период, когато не ми вървеше, но това мина и замина за мен. Тренирам и гледам да вкарвам, това е формулата“, каза той за своя възход в последно време.

Иса смята, че Черно море заслужава да играе в европейските клубни турнири: „Не само ние си вярваме, според мен вече цяла България вярва, защото с тази игра заслужаваме да се класираме за Европа“.

„Играем силно вкъщи и благодарение на нашите фенове успяхме да победим“, завърши той.