Дани Димов посочи целта на Черно море

Спорт

09-04-2024, 17:27

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Капитанът на Черно море смята, че варненци са били ощетени срещу Локо (Пловдив).

Капитанът на Черно море Даниел Димов смята, че тимът е бил ощетен при загубата от Локомотив с 0:1 в Пловдив, след като съдията Никола Попов не им е дал дузпа в 91-вата минута. Тогава след центриране на Едгар Пашеко топката се отклони от ръката на Милош Петрович и промени траекторията си, а зад защитника на домакините имаше няколко играчи на „моряците“.

„Трябваше да получим дузпа в тази ситуация, но не за първи път този сезон важни отсъждания в мачовете ни се дават в наш ущърб. Не е приятно, когато виждаш, че всичко се свири в една посока, но ние нищо не можем да променим“, каза Дани.

„Важното е обаче, че играхме добре и през по-голямата част имахме инициативата. Ние основно гледаме нашите грешки и слабости и се стараем да ги отстраняваме, като едни от тях са, че трудно вкарваме голове на чужд терен тази пролет. Мачът в Пловдив вече остава в миналото и след като днес наобед проведохме възстановителна тренировка, се настройваме за домакинството с Левски в събота“, заяви още Димов.

Той добави, че целта им е да завършат трети след редовния сезон, а в плеойфите да се представят на най-високо ниво, каквото често показаха през това първенство.