Евродепутатът Радан Кънев ще се срещне с представители на туристическия бизнес във Варна

Туризъм

24-03-2024, 14:28

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Дискусията е планирана за 14:00 часа в зала „Варна“ на хотел „Черно море“.

Българският евродепутат Радан Кънев утре ще проведе среща-разговор с представители на туристическия бизнес. Тя е планирана за 14:00 часа в зала „Варна“ на хотел „Черно море“ в морската столица.

Темата на дискусията ще бъде: „Европейска политика и правна рамка за развитието на енергията от възобновяеми източници, защита на екологичните и стопански интереси в регионите“.

Откровеният и конструктивен диалог с представителите на туристическия бранш е неделима част от решенията за България и българското Черноморие във всеки един сектор на икономиката и обществото. Гласът на туристическия бизнес е важен за вземането на правилните и работещи решения на национално и европейско ниво.

Радан Кънев е български евродепутат от „Демократи за силна България“ и групата на Европейската народна партия в Европейския парламент. В своя мандат като български представител в ЕП, г-н Кънев участва в комисиите по заетост и социални въпроси, по петиции и  по околна среда, обществено здраве и безопасност на храните. Той е водещ докладчик на досието по Директивата за емисиите от промишлеността, едно от най-важните за гражданите и бизнеса на ЕС в последните години.