Варненският район „Младост“ е домакин на пролетен семеен фестивал

Варна Лайф

22-03-2024, 11:08

Снимка:

Стоян Венев и Десислав Димитров

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Той ще бъде официално открит днес от 18 часа с възпитаници на Фондация “Звезди на изкуството” и „Stars academy,“ а специален гост ще бъде Свет Георгиев.

Този уикенд - от днес до 24 март в парка на варненския район „Младост“ ще се проведе семеен фестивал. Той ще бъде официално открит днес от 18 часа с възпитаници на Фондация „Звезди на изкуството“ и „Stars academy“, а специален гост ще бъде Свет Георгиев. Негов организатор е Стоян Венев със съдействието на район „Младост“.

Съботният ден е посветен на семейните игри, които ще започнат от 16 часа, огромни балони за децата и хоротека са другите акценти на 23 март, а в кулминацията на вечерта ще има и нестинарски танци изпълнени от ансамбъл “Огнена мистерия” - планирани за 19 часа.

Неделният ден е посветен на поп и рок музиката, като началото на фестивала е обявен отново за 16 часа. 3 големи мечки ще радват най-малките посетители на събитието. За гостите на фестивала отново са подготвени семейни игри с вкусни награди и прекрасна музикална програма.

Водещ ще бъде Десислав Димитров. Входът е свободен.