Във Варна представят романа „Заплетеният случай на инспектор Иванов се заплита"

Варна Лайф

13-03-2024, 11:57

Снимка:

Деян Михайлов

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Книгата е в същия „джобен" и изключително удобен формат.

Поредната доза хумор, с инспектор Иванов, любимия герой на Деян Михайлов, отново ще ни събере в четвъртия ден от седмицата, за да отбележим появата на четвъртата му самостоятелна книга. „Заплетеният случай на инспектор Иванов се заплита" е трета книга от поредицата, посветена на този малко странен, комичен и със сигурност изключително забавен герой..

ГАЛЕРИЯ "АРТ МАРКОНИ"

представя

„Заплетеният случай на инспектор Иванов се заплита"

роман - трета част

ДЕЯН МИХАЙЛОВ


18.30 часа 14.03. /четвъртък/ 2024 г.

Варна, ул. „Охрид" 22, галерия „Арт Маркони"

Тя е продължение на "Още по-заплетеният случай на инспектор "Иванов", което пък е продължение на "Заплетеният случай на инспектор Иванов". Оплитането е тотално! В тази трета част, се появяват още сюжетни линии, а някои от второстепенните герои показват и доказват, че не са за подценяване и е трябвало да станат главни герои. Нещо, което очаквам авторът, ако желае, да направи в следващи свои книги. Тук има действия и извън пределите на страната, любов и открадната картина. Трикове и шантаж се смесват в един невъобразим коктейл от хумор и ирония.

За книгата си авторът споделя: "Историите на инспектор Иванов спечелиха публиката, не само заради разкритията за криминално-политическия-културно-духовен и всякакъв друг живот в България, но и с нещо друго. Нещо, което и твърде критичната критика не може да определи какво е, но и аз ще се въздържа да коментирам."

Книгата е в същия „джобен" и изключително удобен формат.