Рекорд 15 лева за билет за дербито Спартак (Варна) - Черно море

Спорт

12-03-2024, 15:41

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Двубоят е от Трета лига.

Ръководството на Спартак (Варна) сложи рекордни цени на билетите за мача на дублиращия отбор с Черно море. 

Дербито на морската столица е част от Североизточна група. Желаещите да посетят двубоя, който ще бъде от високо напрежение, ще трябва да платят по 15 лева за билет.

Мачът е днес от 18 часа на стадион „Спартак“, а стойността на пропуските нямат аналог за среща от третите дивизии у нас.

През септември 2022 година двете агитки бяха близо до това да си спретнат бой на терена на "Тича", след като нахлуха на тревното покритие, но полицията успя да осуети високите страсти. И все пак униформен служител пострада. Години по-рано подобен инцидент имаше и на среща от елитните групи до 17 години. 

За главен арбитър бе назначен опитния Драгомир Драганов, а негови асистенти ще са Христо Хаджийски и Димо Вълчев. Тримата ръководиха Ботев – Лудогорец в Пловдив в неделя.

Дежурен делегат на битката за Варна ще е шефът на Съдийска комисия в зона Варна Цветан Кръстев.

Във връзка с провеждане на футболна среща между отборите на ФК „Спартак 1918“ II и ФК „Черно море“ II от 15:30 ч. днес до приключване на мероприятието (около 20:30 часа), ще бъде преустановено движението на автомобили по ул. „Кирил Шиваров“ в отсечката между ул. „Дойран“ и бул. „Цар Освободител“. Промяната в организацията на движението ще бъде осигурена от ОД на МВР – Варна.