Варна посреща един от най-големите форуми за женско и детско здраве

Животът

08-03-2024, 13:19

Снимка:

„Мама знае“

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Той ще предложи богата семинарна програма в съчетание с изложение за детски стоки и услуги.

За първа година Варна ще бъде домакин на един от най-големите форуми за бъдещи и настоящи родители – „Мама Знае“. Събитието ще се проведе на 16 и 17 март в хотел "Рослин Димят".

Форумът ще предложи богата семинарна програма в съчетание с изложение за детски стоки и услуги. Целта е варненските родители да могат да получат всичко необходимо като информация и продукти за отглеждането на детето, както и професионални съвети за това как да подобрят своето здраве и това на цялото си семейство.

Форумната част ще предостави достъп до най-актуалната и проверена информация, свързана с бременността, женското и детско здраве.

Посетителите ще получат много практически съвети, свързани с отглеждането и грижата за детето от водещи здравни специалисти от цялата страна и региона, на които ще може да задават директно своите въпроси.

В програмата ще бъдат засегнати теми за раждането, бременността и майчиното здраве, кърменето, физическото и емоционално развитие детето през първите години от живота му, както и психологическите аспекти на родителството и взаимоотношенията между родителите след появата на дете в семейството.

Подробна информация за лекторите и програмата може да видите тук: www.mamaznae.bg

Изложбената част е подкрепена от едни от най-утвърдените брандове на българския пазар, специализирани в производството и дистрибуцията на детски стоки и услуги. Гостите на събитието ще имат възможността да се срещнете лично с техните собственици и консултанти. На техните щандове всеки посетител ще може да си направи безплатна консултация, както и да тества и закупи с отстъпки стоки за бременната, детето и дома.

Всички регистрирали се посетители ще могат да се включат в редица игри и томболи с парични и предметни награди.

Всеки желаещи могат безплатно да  се регистрират, което ще им даде достъп до лекционния курс и томболите на форум „Мама Знае“ тук - www.mamaznae.bg/reg.html

Местата в лекционната част на събитието са ограничени и изискват задължителна предварителна регистрация.

Входът е свободен.