Дадоха официален старт на модните изяви във Варна за 2024

Варна Лайф

25-02-2024, 13:16

Снимка:

VIP Fashion Group

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Публиката стана свидетел на атрактивни хореографии и дефилета, както и на фотосесии на живо.

С атрактивно събитие във Варна, екипът на модна и ивент агенция VIP Fashion Group официално стартира модните изяви за 2024-та година.


На сцената дефилираха новите открития на агенцията, които успешно преминаха професионалния курс за модели и фотомодели, воден от модела и носителка на титлата Мис Варна 2022 - Яна Стоянова и Мис Варна 2018 – Михаела Йорданова.

Публиката стана свидетел на атрактивни хореографии и дефилета, както и на фотосесии на живо пред обектива на фотографа Боби Решовски.

По традиция организаторите дадоха шанс и на млади артисти да изявят своя творчески потенциал. За доброто настроение на гостите се погрижиха талантливите поп и джаз изпълнителките, носителки на множество престижни музикални награди - Меги Йорданова, модел на VIP Fashion Group и Бриана Гранде.

А изненадата на вечерта бе ослепителната Яна Стоянова, която освен участник в модните дефилета, впечатли публиката със своя удивителен музикален талант.



В ролята на водеща влезе собственичката на модна и ивент агенция Vip Fashion Group - Мира Матеева, която за финал лично връчи и дипломите за завършен професионален курс на обучение за модели и фотомодели.