Закъсалите Байерн посрещат упоритите РБ Лайпциг

Все още действащият шампион в германската Бундеслига Байерн Мюнхен посреща РБ Лайпциг на своя “Алианц Арена” в среща от 23-ия кръг на първенството. След три поредни загуби във всички турнири и обявена раздяла със старши-треньора Томас Тухел през лятото, баварците посрещат “червените бикове” в труден момент. 

На winbet.bg феновете на футбола ще имат шанс да направят своите залози за футбол със завишени коефициенти, възползвайки се и от промоцията за ранно изплащане за брой голове. Но какво трябва да се знае за предстоящата среща в Мюнхен?

Случва се рядко, но Байерн е в криза

Три поредни загуби в последните три срещи в Бундеслигата и Шампионската лига - не е изненадващо, че Байерн Мюнхен обяви раздяла с треньора Томас Тухел през лятото. Специалистът ще довърши сезона, но авантюрата му в баварската столица приключва скоро.

Слабите резултати на Байерн доведоха до 8 точки изоставане от лидера Байер Леверкузен. Сега баварците посрещат съперник от Топ 5 на шампионата, поради което имат нужда от пълна мобилизация, за да се върнат на правилния път.

Тухел може да направи промени в своя стартов състав, сравнено с шокиращото поражение от Бохум през миналата седмица. Най-вероятно крилото Лерой Сане ще се завърне в стартовите единадесет, като не е изключено там да попадне и новото попълнение Брайън Сарагоса. В същото време Ерик Дайър може да укрепи защитата, която изглежда сериозно разклатена напоследък.

В същото време РБ Лайпциг продължава да преследва място в Топ 4 на Бундеслигата. Към момента “червените бикове” са на само точка зад четвъртия Борусия Дортмунд. За разлика от Байерн, моментната форма на Лайпциг е по-добра - 7 точки от 9 възможни в последните три срещи.

РБ Лайпциг разполага с достатъчно добри футболисти, за да нарани Байерн, както го стори и през лятото в срещата за Суперкупата на Германия. Белгийският стрелец Лоис Опенда има 16 реализирани попадения от началото на сезона, докато Шави Симонс и Дани Олмо остават перманентна заплаха за съперниците.

За първи път в България - ранно изплащане за брой голове 

WINBET е игралният сайт, който представи за първи път на българския пазар промоцията “Ранно изплащане за брой голове”. Благодарение на нея, любителите на залога “над 2.5 гола” могат да се радват на затворени залози в ситуациите, в които до 33-ата минута на срещата са отбелязани два гола. Тогава отпада нуждата те да очакват и трето попадение, за да се поздравят с успеха. Промоцията важи за определени първенства и турнири, посочени от WINBET.

По-високите коефициенти са тук с Персонален Power Boost

Като добавка към това, Персонален Power Boost позволява на всички клиенти на winbet.bg да се възползват от увеличение на коефициента с между 5 и 10 процента, в зависимост от ставката на пазара, който те са избрали. Промоцията е активна при посочени от оператора срещи, като е достатъчно потребителите да следят сайта на WINBET, за да знаят кои са мачовете.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.