Засилен интерес и към втората приемна на председателя на Общински съвет – Варна

Мисия Варна

15-02-2024, 18:47

Снимка:

Общински съвет - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Инж. Христо Димитров приема граждани всеки трети четвъртък на месеца.

ри засилен интерес премина и вторият приемен ден на председателя на Общински съвет – Варна Христо Димитров. Въпроси от най-различно естество поставиха гражданите в рамките на приемната, продължила над четири часа.

Представител на фирма в Западна промишлена зона попита кога ще бъде извършен основен ремонт на ул. „Перла“, която е ключова за непрекъснато развиващия се район. Друг варненец настоя за рехабилитация на улици в кв. „Трошево“.

Общината да построи минерален басейн от каптажа до бившия вече “Дом Младост”, където деца и възрастни с увреждания да провеждат рехабилитация, поискаха също по време на приемната.

Варненец постави въпроса за липсата на табели, указващи забрана за разхождане на кучета по плажовете. Той поиска също да има повече тоалетни в Морската градина.

Служител в „Градски транспорт“ запозна инж. Димитров с проблеми, свързани с тролейбусния транспорт и депото, обслужващо тролеите в града.

Възрастен мъж, бивш моряк, попита има ли възможност общината да осигури помещение за разкриване на пенсионерски клуб.

Поставен бе и въпросът за неспазване на Наредбата за обществения ред, в частта за шума, в апартаменти, отдавани под наем за нощувки.

Част от гражданите потърсиха от председателя професионална консултация в качеството му на инженер специалист относно конструктивни проблеми в техни жилищни сгради.

Председателят на Общинския съвет Христо Димитров приема граждани всеки трети четвъртък на месеца. За приемната те могат да се записват на тел: 052/820 028 или по имейл: [email protected]. Записването за следващия приемен ден ще започне в началото на март.