Тубдиспансерът отново се нуждае от дофинансиране

Мисия Варна

05-02-2024, 10:03

Снимка:

СБАЛПФЗ-Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Днес на здравна комисия ще бъдат разгледани и писма от управителите на ДКЦ-та Чайка, Иван Рилски, Света Климентина и болница Света Анна с искане за финансова помощ за ремонтни дейности.

Общо 12 общински комисии ще заседават през тази седмица, съобщава Радио Варна. Днес предстои заседание на три от тях. Съветниците от комисия архитектура и градоустройство се събират, за да обсъдят предложението за средствата заложени в прлоектобюджета за тази година.

В 12 часа ще заседава комисия задравеопазване към ВОС. Ще бъдат разгледани писма от управителите на ДКЦ-та Чайка, Иван Рилски, Света Климентина и болница Света Анна с искане за финансова помощ за ремонтни дейности. В дневния ред е включено още и искането на доц. Христо Ганчев – Управител на Тубдиспансера във Варна за относно необходимост от дофинансиране на болницата и осигуряване на средства за основен ремонт. 

В 15 часа съветниците от постоянна комисия „Социални дейности и жилищна политика” ще обсъдят проектобюджета в сферата на „Социалното осигуряване, подпомагане и грижи“.