Биляна Раева: Решението на ОИК за кмета на "Одесос" беше очаквано

Новините

03-02-2024, 18:53

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Това каза общинският съветник от ГЕРБ, която беше кандидат за кмет на района.

Решението на Общинската избирателна комисия във Варна за отстраняване на районния кмет в „Одесос“ Цветнен Цветков беше очаквано. Това каза в предаването „Позиция“ общинският съветник от ГЕРБ Биляна Раева, която беше кандидат за кмет на района. „Въпросите за г-н Цветков не се появиха от вчера, а още от началото на предизборната кампания. ДСБ, от чиято квота е Цветков, не знаят ли какъв човек е той, при условие, че още преди две години той има доказано незаконно строителство на сгради в квартал „Виница“. Връчени са му писма да ги събори, но той не го е направил, а ги е продал“, каза още Биляна Раева.

Според нея: „Има и други въпроси. Къде беше г-н Цветков, когато грамна скандала с къщата на бул. „Сливница“ 20? Какво е мнението му по повод бъдещето на хотел „Одесос“? Това са стради все в сърцето на Варна, в района, на който Цветнен Цветков беше кмет“.

На въпрос, дали ще се кандидатира на евентуални извънредни избори за районен кмет на „Одесос“,Биляна Раева, отговори, че това решение ще се вземе от партията. „За да бъде човек кандидат на дадена политическа сила, трябва да се извърви съответния път по номиниране“, каза общинският съветник.