Избраха ръководствата на три комисии към местния парламент

Мисия Варна

25-01-2024, 16:44

Снимка:

Общински съвет - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

На днешното заседание беше разгледан също отчет за дейността на Общинския съвет и неговите комисии за периода 1 юли – 31 декември 2023 г.

Ръководствата на три комисии избра Общинският съвет на днешното си заседание. Местата бяха свободни, тъй като при избора на председатели в началото на мандата нямаше номинации.

Начело на комисията ПК „Благоустройство и комунални дейности“ застана Мартин Димитров. Мария Ангелова ще ръководи Правната комисия, а Стелиян Севастиянов – ВрК „Изработване на проект за Правилник за организацията и дейността на Общински съвет – Варна“. И тримата са съветници от „Продължаваме промяната – Демократична България“.

Техният съпартиец  и заместник-председател на Общинския съвет Николай Стефанов беше определен за представител на Община Варна в Асоциацията по В и К в област с административен център – Варна.

На днешното заседание беше разгледан също отчет за дейността на местния парламент и неговите комисии за периода 1 юли – 31 декември 2023 г. През този период предходният и настоящият Общински съвет са взели общо 285 решения.