200 смелчаци ще се включат в екстремния Brutus Run край Варна

Спорт

25-01-2024, 11:44

Снимка:

Brutus Run

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Състезанието включва две дисциплини: General и Warrior, като General е известна със своята по-висока степен на трудност.

Наближава деветото издание на Brutus Run, състезанието, което променя представите за физическа и ментална издръжливост. Над 200 смели души ще се изправят на 28 януари пред уникални предизвикателства.

Brutus Run не е обикновено състезание – то е брутално изпитание за силни хора със силен дух. Отличаващо се със своите изтощителни зимни бягания, носене на тежести, сечене на дърва и скално катерене, състезанието предлага истинско предизвикателство дори за най-опитните атлети. Уникалното за Brutus Run е, че участниците са в отбори по двама и са завързани с въже.

Състезанието включва две дисциплини: General и Warrior, като General е известна със своята по-висока степен на трудност. Стартовете на двете дисциплини започват съответно в 08:00 и 09:00 часа в комплекс "Изворите" край Варна. Зрителите могат да очакват непредсказуеми моменти и истинска демонстрация на човешки устрем и воля.

За тези, които искат да станат част от това екстремно приключение като зрители, събитието предлага уникална възможност да наблюдават как състезателите се справят с предизвикателствата. Повече информация за събитието на Facebook страницата https://www.facebook.com/BrutusRun.