Избили два зъба на "Мис Силикон" 2022 на кръстовище във Варна

Крими

13-01-2024, 11:27

Снимка:

"Мис Силикон" Катрин Йорданова/Снимка: Инстаграм/katrinyordanova7

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

След случката Катрин Йорданова избягала в Берлин, където разнасяла по 3500 пратки като куриер.

Допреди няколко дни малко хора бяха чували за Катрин Йорданова. Днес дори да не помнят името на Мис Силикон, всички знаят, че плеймейтката фучи по магистралата с 256 км/ч (116 км над позволената скорост). Факт, с който незнайно защо 23-годишната силиконка гордо се хвали и на последователите си в инстаграм.

Катрин снима километража, докато държи волана на луксозен мерцедес с една ръка, а видеото е озвучено от песен на попфолк певицата Преслава. Така Мис Силикон всъщност прави две нарушения наведнъж - превишава скоростта с много над допустимото и използва телефон, докато шофира.

Плеймейтката е родена във Варна през 2000 г. и явно има страст към бързите коли. Често се снима до скъпи возила. В профила ѝ виждаме снимки с мерцедес (вероятно същия, с който се е снимала), ауди и БМВ - всичките спортни и способни да развият скоростта от видеото, което я вкара в новините.

Страстта към шофирането вероятно води Катрин към работата ѝ, преди да стане Мис Силикон. Неприятна случка през 2020 г. я кара да напусне България и да се установи в Берлин. След спречкване на бензиностанция тогава плеймейтката и тогавашният ѝ приятел са пребити на кръстовище във Варна.

“Избиха ми зъбите посред бял ден. Отпред нямах нищо! Видимо бяха надрусани, варненски мутри

Четири месеца се хранех със сламка. Бях изключително зле и много мъчно го преживях”, споделя тогава пред “България Днес” Йорданова.

Те успяват да осъдят побойниците и с парите от обезщетението Мис Силикон оправя усмивката си. В Берлин двамата работят като куриери. Тогава Катрин е едва на 19 г., но се хвали, че работата ѝ носи добри доходи - между 2000 и 3000 евро на месец. По онова време тя се надява със спечелените пари да може да отвори фризьорски салон и да упражнява професията, която е завършила, преди да напусне страната. По-късно куриерският бизнес в Германия се превръща в семеен - включват се братята и родителите на Йорданова.

“Разкарвала съм до 3500 пратки на месец. Всичко зависи от това колко работиш. Използвам или служебния бус, или този на моя приятел. Возила съм и пратки, по-големи от мен”, споделя тя.

Едва на 19 г. участва в конкурса Playmate Of The Year, а през 2022 г. става носителка на титлата “Мис Силикон”.

Още през 2021 г. казва, че не е обвързана, а в търсене на перфектния мъж. Представя си го като алфа-мъжкар и финансово стабилен, за да може да гледа добре семейството си. “Красив и богат”, обобщава плеймейтката, припомня "24 часа".

В момента статусът ѝ в социалните мрежи е “обвързана”, но силиконката не посочва името на половинката си. В инстаграм профила си има снимки с няколко мъже, но не става ясно кой е пленил сърцето ѝ.

В гърдите си има 820 кубика силикон, както и хиалурон в устните, а в социалните мрежи не крие апетитните си форми. Въпреки че често пребивава в България, Йорданова нарича Берлин My sweet home (моя сладък дом).

От снимки и видеа, споделени в социалните мрежи, става ясно, че освен скъпите коли Катрин обича щурите купони и да пътува. Плеймейтката умело съчетава фитнеса с купонясването в лимузини и дишането на балони с райски газ по родните дискотеки. Има куче, което се казва Кеш, и по снимките личи, че е навсякъде с нея - в колата, в ресторанти, кафенета и луксозни магазини.

 

Влечението към бързите скорости обаче може да я вкара в беля. Адвокати поискаха прокуратурата да разследва миската след скандалното видео, но се оказва, че доказването в съда само от кадрите на Йорданова ще е трудно. Ако вината ѝ все пак бъде доказана, Мис Силикон може да бъде наказана с до две години затвор.

Пътни експерти коментираха, че това не е първият случай, в който младата миска шофира с висока скорост. Тя обаче очевидно не се притеснява от факта, че е коментирана горещо в социалните мрежи.

“Не разбирам, ако си изпил една ракия - взимат ти колата, защото си опасен за другите. А когато тази кара с 260 км/ч, не е ли опасна за другите?”, “Отнемане на книжката и колата” и “Ще убие някой невинен” са само част от коментарите в социалните мрежи по повод видеото.

То беше публикувано на стори в инстаграм (функция на приложението, при която каченото видео или снимка изчезва след 24 часа). В понеделник, когато клипът плъзна из мрежите, той все още бе наличен в профила на Йорданова. Тя не го изтри, а дори направи вулгарен коментар по темата в профила си в ТикТок.

“Имам въпрос към всички мъже. Вие с мен ли ще си ги мерите?

Да, окей, комплексирани сте - карам яка кола, имам пари, ама това не означава, че трябва с мен да си ги мерите. Аре, намерете си някво нормално хоби, а не да ми пишете коментари. Марш на работа”, казва Катрин, а отстрани се чува женски смях.

В профила ѝ има още видеа, в които шофира опасно - на едно от тях Йорданова кара с над 85км/ч в населено място, където позволената скорост е 50 км/ч.

Йорданова си пада по купоните в родните дискотеки и популярното дишане на балони с райски газ

По всичко личи, че плеймейтката обича колата си и да прекарва време в нея. Тя качва много клипове, в които шофира - предимно на фона на попфолк музика. В някои от тях отправя послания към последователите си.

“Един мъж няма ли кеш, не ми го хвали, окадар”, казва тя в клип, заснет в мерцедеса, а след това камерата се измества, за да покаже скъпото возило отвътре. Последният израз е турски и означава това е всичко или нищо повече.

В други кадри силиконката размята коса и си припява гръцка песен, докато шофира. Попфолк музиката изглежда, също е страст на Мис Силикон. Тя често качва видеа и снимки с известни певици от бранша - Теди Александрова, Ария и други, както и кадри, на които танцува предизвикателно. В ТикТок профила ѝ дори има видео, на което си припява известна чалга песен, шофира и развява банкноти от 50 лева.

Кадри от рождения ден на "Мис Силикон", който е отпразнувала с парти в лимузина

Вероятно обаче у нас миската ще се размине дори без глоба. Експерти коментират, че ако плеймейтката не е засечена или снимана с камера, то само от видео трудно би се доказало кой е шофирал автомобила в момента на заснемане.

Но подобен случай от декември всъщност показва, че наказание е възможно. Тогава кметът на София Васил Терзиев издейства 3000 лева глоба за дрифтър в пешеходната зона до храма “Свети Александър Невски”. Дрифтът беше заснет на видео и разпространен в социалните мрежи от свидетели на случката, шофьорът беше издирен, глобен и оставен без книжка. Разликата между двата случая на опасно шофиране е, че Катрин Йорданова сама заснема нарушението си и го разпространява многократно в социалните мрежи.

След като скандалът се развихри не само по новините, но и в интернет, Катрин за кратко се покри от любимите си социални мрежи. Издържа до онзиден, когато сподели с почитателите си как празнува с двама мъже. Единият е брат ѝ, а за другия се твърди, че е гадже на участничката в конкурса “Мис Плеймейт”. Компанията е в елитен ресторант, става ясно от публикациите на красавицата.