Коцев: Всичко хубаво, което искаме да се случи във Варна зависи само от нас

Мисия Варна

02-01-2024, 11:54

Снимка:

live.varna.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Хиляди варненци посрещнаха новата година на площад "Независимост".

"Всичко хубаво, което искаме да се случи в нашия град зависи и от нас самите". Това заяви кметът на Варна Благомир Коцев пред множеството жители и гости на морската столица, събрали се на площад "Независимост", за да посрещнат 2024-а година.

Кметът на града Благомир Коцев поздрави варненци с новата година и пожела всеки да допринесе за позитивната промяна на града и неговото развитие. Градоначалникът си пожела още всичко започнато през 2023 година да бъде надградено през новата.

Хиляди варненци и гости на града посрещнаха новата година на площад "Независимост",където общината по традиция организира празничен концерт. Повече от час, възторга на публиката предизвика дуета C-BLOCK - Роб Мъни и Лейди LOVE. 

Ето какво каза кметът:

"Скъпи съграждани, скъпи гости на Варна,

В навечерието сме на новата 2024 година. Всичко хубаво, което искаме да се случи за благоденствието на нашия град, зависи преди всичко от нас. И ние го доказахме като през миналата година заявихме желанието си за по-бързо развитие и ускорен растеж за Варна.

Убеден съм, че няма невъзможни неща. През новата година заедно ще продължим започнатото и ще го надградим с нови полезни проекти и решения за хората. Варна е най-хубавият град и това го казваме не само ние, варненци. От всички нас зависи да го направим отново първенец на българските градове.

Пожелавам ви успешни и щастливи дни! Честита Нова 2024 година!".