Черно море може да даде двама под наем

Спорт

14-12-2023, 17:34

Снимка:

ПФК "Черно море"

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Двамата имат безспорни качествата, но трудно ще имат шансове за изява и напролет, предвид това, че „моряците“ ще преследват високи цели.

Черно море по всяка вероятност ще приеме оферти за отдаване под наем напролет на талантливите си полузащитници Мартин Милушев и Берк Бейхан, ако и те също са съгласни да приемат временно друго предизвикателство.

Милушев излезе титляр срещу Левски в София, а в последвалата домакинска среща с Пирин влезе в 58-ата минута, но после продължи да попада само в групата. Бейхан пък записа скромни минути като резерва в първенството и подобно на Мартин основно попълваше групата за мачовете.

Двамата имат безспорни качествата, но трудно ще имат шансове за изява и напролет, предвид това, че „моряците“ ще преследват високи цели и разполагат с изградено ядро в средата на терена, което е с огромна заслуга за историческото им първо място след есенния полусезон.

Затова изглежда логично Мартин и Берк да играят редовно на друго място, за да натрупат игрова практика и да развиват дарбата си.