"България Еър" подарява 21 двупосочни билета за 21 млади пътешественици

Туризъм

11-12-2023, 13:02

Снимка:

България Еър

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Печелившите ще бъдат изтеглени на 2 януари 2024 г. и ще им бъде изпратено лично съобщение в рамките на деня от страницата на авиокомпанията в Instagram.

Специално за своята 21-а годишнина, която отбеляза на 4 декември, националният превозвач изненада всички пътници на борда в редовните полети на авиокомпанията, изпълнени в празничния ден, със специални ваучери за 21% отстъпка за следващото им пътуване.

По повод рождения си ден „България Еър” стартира и игра в Instagram, в която 21 млади пътешественици ще получат по един двоен билет за следващото си пътуване през 2024 година и ще могат да се насладят на незабравимо пътешествие до вълнуваща дестинация редовните линии на авиокомпанията.

В дните от 11 до 31 декември желаещите да участват в играта е необходимо да последват страницата на авиокомпанията в Instagram, а в коментар под публикацията за играта да отбележат човек, с когото биха искали да споделят пътуването, както и да използват в коментара си хаштага #BulgariaAir21. В томболата право на участие имат всички на възраст между 18 и 29 години.

Всички млади любители на пътешествията, които изпълнят пълните условия, ще бъдат включени в томбола за един безплатен двупосочен билет до избраната от тях дестинация от директните линии на „България Еър”.

Предоставените самолетни билети включват безплатен ръчен багаж до 10 кг и личен багаж - дамска чанта или лаптоп. За комфорта на борда  ще се погрижи любезният кабинен състав, широката и удобна пътническа кабина, и  осигурения безплатен кетъринг, който включва топъл сандвич, шоколадче и богато разнообразие от топли и студени напитки по време на полета.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 2 януари 2024 г. и ще им бъде изпратено лично съобщение в рамките на деня от страницата на авиокомпанията в Instagram. Наградата е лична, като не може да бъде заменяна за паричната ѝ равностойност или преотстъпвана на трети лица. Късметлиите от играта в социалната мрежа ще може да използват спечелените самолетни билети до средата на следващата година.

„България Еър“ обещава да осигури комфортно и незабравимо пътуване, професионално обслужване и вкусен кетъринг на борда на всички печеливши пътешественици. Пълните правила и общи условия за участие в играта на националния превозвач в социалната мрежа Instagram, както и регламента за получаване на наградата може да откриете на уебсайта на авиокомпанията.