Треньорът на „Комодор” Николай Николов: Съдбата ни ще се реши в последния мач във Варна

Спорт

10-12-2023, 20:18

Снимка:

Невена Йовева

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

На 16 декември от 16 часа на закрития басейн на Плувен комплекс „Приморски” мъжете на „Комодор” ще излязат за задължителна победа срещу „Ботев 2000” (Враца).

Финалният двубой от квалификациите ще реши съдбата ни. Така коментира създалата се за „Комодор” ситуация в група C след петия квалификационен кръг от държавния шампионат по водна топка при мъжете треньорът на варненци Николай Николов – Майката.

Като гости на „Черноморец” в Бургас комодорци отстъпиха с 12:15. Така общият актив на клуба е 6 т., като до момента извоюваните победи са две, а неуспехите – общо три.

На 16 декември от 16 часа на закрития басейн на Плувен комплекс „Приморски” мъжете на „Комодор” ще излязат за задължителна победа срещу „Ботев 2000” (Враца). От изхода на двубоя зависи дали подопечните на Николай Николов ще вземат жадуваните квоти за група „Елит”. По традиция варненци поднасят атрактивни мачове – спектакли пред варненска публика. Така ще е и на 16 декември, обещават състезателите на „Комодор”. И идния уикенд очакват силна подкрепа от феновете на водната топка в морската столица.

„Ще гоним задължителна победа срещу „Ботев”, желанието ни е да изпълним задачата за визи за група „Елит” и, разбира се, да зарадваме варненската публика с качествена игра”, категоричен е наставникът на „Комодор” Николай Николов – Майката.