Любен Дилов-син представи днес във Варна изключително политически некоректния сборник „Български антинародни приказки“

Варна Лайф

10-12-2023, 08:05

Снимка:

"Пощенска кутия за приказки"

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Сборникът съдържа текстове от публичните четения на „Пощенска кутия за мръсни приказки“, както и ред миниатюри на изящната словесност с рядко неприлично съдържание, които авторът преди години определи жанрово като „хуйку“.

Ден преди националната премиера в София, град Варна беше избран от Любен Дилов-син и екипа на „Пощенска кутия за приказки“, за предпремиерно представяне на изключително политически некоректния  сборник „Български антинародни приказки“.

Сборникът съдържа текстове от публичните четения на „Пощенска кутия за мръсни приказки“, както и ред миниатюри на изящната словесност с рядко неприлично съдържание, които авторът преди години определи жанрово като „хуйку“. Или както би казал известен български футболист, това е същото като хайку, само че напълно различно.

Сборникът е илюстриран от прочутия творчески тандем Андрей Кулев и Ася Кованова. Освен редовите книги, има и ограничен брой номерирани библиофилски издания за колекционери и ценители на високата полиграфия.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)