Затварят две кръгови кръстовища през почивните дни заради ремонта на ул. "Девня"

Мисия Варна

09-12-2023, 16:50

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

За улеснение на шофьорите ще бъдат поставени пътни знаци, а на възлови места ще има и сигналисти.

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности на бул. „Девня“, от 08:00 часа днес до 20:00 часа на 10.12.2023 г. неделя, ще бъде затворено за движение на автомобили кръговoтo кръстовище до ЖП Гара – Варна и кръговoтo кръстовище до бившия завод "Корабно машиностроене" (изхода от Аспарухов мост към бул. „Девня“).

Достъпът на автобуси от градския транспорт ще бъде осигурен чрез сигналисти.

Обходните маршрути за кръговoтo кръстовище до ЖП Гара са:

- ул. „Сан Стефано“ , ул. „Преслав“ ул. „Габрово“ ул. „Дунав“

- ул. „Цариброд“, ул. „Хан Омуртаг“

- ул. „Одесос“ , ул. „Св. Климент“, ул. „Княз А. Батенберг“, ул. „Граф Игнатиев“

Обходните маршрути за кръговoтo кръстовище до бившия завод „Корабно машиностроене“ " (изхода от Аспарухов мост към бул. „Девня“) са:

- от ЖП гара Варна в посока Аспарухов мост, след сградата на “Енерго-Про”, находяща се на ул. „Девня“, се излиза над бившия завод „Корабно машиностроене“ през ул. „Люлин“ и се стига до бул. „Христо Ботев“

- от бул. „В. Левски“ в посока ЖП гара - Варна, от светофара на Аспарухов мост посока кв. „Аспарухово“ може да се направи обратен завой през Южна промишлена зона

За улеснение на шофьорите ще бъдат поставени пътни знаци, а на възлови места ще има и сигналисти. Контрол ще се осъществява от Информацията е от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“, Община Варна.