Комари, шоколад и канела – Коледен фестивал в ReBonkеrs

Варна Лайф

01-12-2023, 15:08

Снимка:

ReBonkers

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Парапланер ще се яви на сцената на ReBonkers на 9 декември в рамките на Канела фест.

Нашумялата група ПАРАПЛАНЕР идва на 9 декември във Варна за последен концерт за 2023. Първият им хит “Комари” създаде приятно жужене и класира триото сред най-обичаните софт-рок формации. ПАРАПЛАНЕР са комбинация от пънк-рок звучене и нежен женски вокал в лицето на Александрина Александрова, редом с нея е и Мариета Койнарска – калвишни и Деян Драгиев (Даката) – барабани. От тримата, може би Даката е минал през най-много банди, това са Ревю, Уикеда, Нова Генерация, Panican Whyasker, Babyface Clam и много други. 

Алекс и Мариета придават един приятен пост пънк дамски шик, но не очаквайте нищо мило! Вместо мрън-мрън девойките надават истински вои и са много нервни, най-малкото на няколко комара.

Групата ще се яви на сцената на ReBonkers на 9 декември в рамките на КАНЕЛА ФЕСТ. 

Всъщност за Деян Драгиев (Даката) това ще е едно дългоочаквано завръщане, след като  през 90те той е забивал там с Тъмно и Babyface Clan. Добре дошъл отново! 

Излитаме с ПАРАПЛАНЕР след 19,30, цена на билет 5 лв. 

Освен участието на Парапланер, ще чуем на живо и музикални сесии подготвени от Inert (9.12) и Vetomir (10.12). Само винил и добро музикално настроение. И двата дни започваме със загряващ музикален бекграунд, който в следобедните часове ще гравитира към коктейлно танци фокусиране. 

Музика, творчески работилници и някой от най-интересните дизайнерски брандове в Българя, много от тях за ПЪРВИ ПЪТ във Варна.