Шефът на Спартак (Варна) казва за чистката в понеделник

Спорт

30-11-2023, 14:38

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Мистерията около клуба се разплита.

Втори ден мистерия витае около Спартак Варна след решението на собственика на клуба Павлин Николов да се раздели с изпълнителния директор Тодор Стойков и спортния директор Енгибар Енгибаров.

Тази новина дойде като гръм от ясно небе на фона на силното представяне на отбора във Втора лига, като на този етап официално от клуба не посочват причини, нито пък са насрочили пресконференция, на която евентуално да се разбере повече за случилото се.

Ако има едно сигурно нещо, това е че причините за раздялата с двамата директори не са спортно-технически, след като Спартак е на второ място на 5 точки от първия и с един мач по-малко. С оглед на оставащите срещи пък до края на годината, варненци може да скъсят разликата или дори да се изравнят и да изпреварят Септември, ако си вземат трите мача, а столичани направят грешни стъпки.

Дали Павлин Николов ще обяви защо е решил да направи промени в ръководството, ще стане ясно най-рано в понеделник, когато той се връща от екзотична държава, в която в събота ще отпразнува рождения си ден.

Пред строителния предприемач има три възможности – да каже самата истина, да изрази дипломатично мнение или да запази мълчание.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)