Откриват благотворителен коледен базар в курорта „Св. св. Константин и Елена“

Животът

29-11-2023, 16:03

Снимка:

Св. Св. Константин и Елена холдинг

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Тази година той ще е в подкрепа на училището за деца с нарушено зрение „Проф. д-р Иван Шишманов".

Благотворителен коледен базар ще се проведе в курортен комплекс "Св. св. Константин и Елена" от 15 до 23 декември в емблематичния търговски център – „Приморски“.

Тази година той ще бъде с благотворителна кауза в подкрепа на училище за деца с нарушено зрение „Проф. д-р Иван Шишманов“. Гости и местни жители ще могат да се потопят в атмосферата на коледните празници и да се насладят на множество забавления и изненади.

На базара в търговски център „Приморски“ цялото семейство ще намери по нещо за себе си – от заведения, които са включили в менютата си ястия и коктейли на коледна тематика, до щандове, предлагащи ръчно изработени изделия, декорации, сладки изкушения, топли напитки и греяно вино.

Посетителите ще имат възможност да се насладят на разнообразна музикална и артистична програма, като за веселата атмосфера ще допринесат различни изпълнители, DJ, детски музикални и танцови формации.

Изкусните кулинари шеф Венци Узунов и шеф Филип Спасов ще се включат в благотворителната инициатива със свои интерпретации на популярни коледни ястия. Още много изненади за малки и големи са подготвили партньорите ни от Фермерски пазар и Улицата на готвачите.

Коледният базар в периода 15 до 23 декември ще е отворен от 12 до 21 часа.