Над 400 български и чуждестранни студенти участваха в най-мащабния спортен форум на МУ-Варна „Купа на Ректора“ 2023 (СНИМКИ)

Спорт

29-11-2023, 14:17

Снимка:

МУ - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

На тържествената церемония по награждаването, шампионите в различните дисциплини получиха своите медали, купи и индивидуални отличия.

На официална церемония в Първа аудитория на МУ-Варна, проведена на 27 ноември, бяха наградени победителите в зимния турнир „Купа на Ректора“ 2023. Тази година най-мащабният спортен форум на Университета се проведе от 7 до 28 октомври. В него участваха повече от 400 български и чуждестранни студенти, които се състезаваха за призовите места в 16 спортни дисциплини – футбол, табла, шах, волейбол, фитнес, крос, боулинг, народна топка, тенис, билярд, джаги, дартс, багминтон, баскетбол, тенис на маса и плуване.

На тържествената церемония по награждаването, шампионите в различните дисциплини получиха своите медали, купи и индивидуални отличия. Те им бяха връчени от преподавателите от Катедрата по физическо възпитание и спорт. Благодарствено писмо от Студентски съвет към МУ-Варна към екипа на Катедрата прие нейният ръководител доц. Жулиета Виденова. Гости на тържеството бяха представители на академичното ръководство и академичния съвет.

По традиция за участниците в турнира и гостите на събитието бе подготвена музикално-артистична програма. Турнирът „Купа на Ректора“ се организира от Студентски съвет към МУ-Варна и спортната катедра в Университета. 

Всички индивидуални и отборни победители в различните дисциплини вижте тук.