Млада майка от Аксаково има нужда от помощ

Животът

29-11-2023, 12:50

Снимка:

Благотворителен базар "Помощ за Крис"

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

През 2018 г. жената е била диагностицирана с хронична бъбречна недостатъчност и е започнала лечение, което е било неуспешно.

Mлада жена от Аксаково има нужда от помощ. През 2018 г. жената е била диагностицирана с хронична бъбречна недостатъчност и е започнала лечение, което е било неуспешно. Кристина е майка на две малки деца.

Вижте историята на Кристина:

На 1 март 2022 г., бъбречната трансплантация стана факт. За съжаление, в средата на май, след прекарана инфекция, започнах да отхвърлям трансплантираният бъбрек. Последваха извършване на биопсия и лечение на стойност 11 000 евро. Въпреки всичко, нямаше подобрение и състоянието ми рязко се влоши, докато бях наблюдавана в България. Наложи се по спешност да се върна отново в турската болница.

При пристигането ми в болница Флоранс бе установено, че състоянието ми е доста лошо. Лечението, което ми бе проведено, се оказа животоспасяващо. За него заплатих допълнително още 5500 евро и окончателната сума достигна 16 500 евро.

Въпреки всички положени усилия, проведени лечения, хоспитализации в България и Турция, трансплантираният бъбрек беше силно увреден и сега отново съм диагностицирана с хронична бъбречна недостатъчност!

Същевременно провеждам 3 пъти в седмицата по 4 часа хемодиализа, която има за цел да замести бъбречната функция, но има много странични ефекти и води до един непълноценен, здравословно обременен и силно ограничен социален живот.

Единственият ми шанс да водя нормален живот и да мога да се грижа пълноценно за двете си деца е да бъда ретрансплантирана. Сумата, която ми е нужна за това е в размер на около 22 000 евро и е абсолютно непосилна за мен!

Днес, сега, имам необходимост от помощта ви отново, от приятелската ви подкрепа и добрите ви мисли!

Начините да помогнете на младата майка в борбата й за по-добър живот са няколко:

Сметка в УникредитБулбанк:

BG12UNCR70001598024705

Кристина Константинова Генчева - гр. Аксаково

Revolut: @athenstais1983 или телефон 00359888020705

На база на оферта за лечение е инициирана кампания във фондация "Павел Андреев" – "Помощ за Крис“