Неустоими отстъпки до 35 % за лятна почивка в Св. св. Константин и Елена на Черен петък

Туризъм

28-11-2023, 17:10

Снимка:

Св. Св. Константин и Елена холдинг

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Кампанията е идеална възможност за резервация на ваканция, без излишно натоварване на семейния бюджет.

Курортен комплекс Св. св. Константин и Елена, обяви старта на най – голямата си кампания за почивки – Черен петък. Тази година промоцията е валидна цяла седмица до 30 ноември и предлага атрактивни отстъпки до 35 % за настаняване в луксозни хотели през лятото на 2024 г.

Дестинацията предлага множество възможности за ексклузивно настаняване в комфортни стаи с впечатляващи гледки, за изключително гурме преживяване в изискани ресторанти, за релакс в просторни басейни с термални води, за лечебни и разкрасителни процедури в отлични СПА и фитнес центрове. А безупречното обслужване, резултат от дългогодишен опит в хотелиерството е гаранция за прекрасна почивка през цялата година.

Кампанията Черен петък е идеална възможност за резервация на ваканция, без излишно натоварване на семейния бюджет. В нея взимат участие едни от най – популярните обекти в Св. св. Константин и Елена: петзвездният хотел Астор Гардън, Вила Чинка, хотел Балнео & СПА Азалия и хотел Приморски. В промоцията се включват още хотел Атлас и хотел Астера в к.к. Златни пясъци, както и хотел галерия Графит в центъра на гр. Варна.

Всички актуални предложения за почивки, предлагани пакети и периоди за резервация могат да бъдат разгледани на сайта на курортния комплекс - https://visitstconstantine.bg/