Черно море отстъпи на Добруджа в зрелищна контрола с 9 попадения

Спорт

18-11-2023, 17:33

Снимка:

ПФК "Черно море"

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Добричлии успяха да стигнат до успеха с 5:4

Черно море отстъпи на Добруджа в контролна среща, играна на стадион „Младост“ във Варна. Добричлии успях да победят „моряците“ с 5:4.

В 6-ата минута Добруджа направи бърза контраатака, топката стигна до Емо Манев, който стреля, но Славков спаси. Кълбото се озова в краката на Инди Бунен, който от близо вкара за 1:0 за добричлии. В 17-ата минута Шоколаров бе изведен на стрелкова позиция, но Славков успя да спаси.

В 22-рата минута Добруджа повежда в резултата с 2:0. След центриране от корнер на Манев, топката директно влезе във вратата – 0:2.

В 26-ата Васил Панайотов оставен сам в наказателното поле намали на 1:2. В 28-ата минута Преслав Йорданов стреля с глава след корнер, но Славков изби. Веднага след това отново след центриране от ъглов, топката стигна до Инди Бунен, който на задна греда с крак вкара за 1:3.

В 36-ата минута Атанас Илиев отправи удар от малък ъгъл, топката мина успоредно на малкия пеналт, където Влатко Дробаров протегна крак, но прати кълбото покрай гредата.

В 40-ата минута Атанас Илиев получи топката пред наказателното поле, пое е към вратата и с десния крак в насочи в мрежата за 2:3. В 44-ата минута Атанас Илиев изравни с удар с десния крак от наказателното поле.

През втората част в игра се появиха Мартин Дичев, Даниел Димов, Пабло Гарси, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Алекс Фернандес и Исмаил Иса. Те заеха местата на Влатко Дробаров, Цветомир Панов, Васил Панайотов, Велислав Василев, Мазир Сула, Мишаел Алвес и Атанас Илиев

В 47-ата минута Исмаил Иса засече подаване в наказателното поле и реализира за 4:3.

В 75-ата минута Добруджа изравни. Стефан Митев получи топката в накзателното поле и стреля, и след като срещна тялото на бранител излъга Славков и влетя в мрежата за 4:4. Малко след това Исмаил Иса се озова на добра позиция и отправи удар, но вратарят на гостите спаси.

В 89-ата минута Добруджа отново излезе напред в резултата. Шериф Осман засече с глава центриране от корнер за 4:5.

Съставът на Черно море: Християн Славков, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Цветомир Панов, Александър Василев, Васил Панайотов, Арлинд Дакай, Велислав Василев, Мазир Сула, Мишаел Алвес, Атанас Илиев.