НФК “Черно море”: Шокирани сме от мащабите на агресията и полицейския произвол

Спорт

17-11-2023, 18:37

Снимка:

НФК "Черно море"

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Националния фен клуб на Черно море излезе с декларация, с която осъжда агресията от страна на полицията по време на вчерашния протест на привържениците в София.

Ето какво пишат феновете в страницата си във Фейсбук:

Ние от НФК “Черно море” и всички негови членове, присъствали на унизителните погроми и жестоките прояви на дива полицейщина от най-суров вид снощи в центъра на София, желаем да заявим катеогрично, че ни най-малко е имало какъвто и да е сблъсък или конфликт между предствители на различни фенклубове от вражески отбори! Напротив – налице бе безпрецедентно обединение на всички присъствали агитки. Нещо напълно немислимо доскоро, но случило се като резултат от наглото и безочливо поведение на криминалната шайка в ръководството на БФС.

Представителите на НФК “Черно море” бяха спряни на входа на София и бяха проверявани най-подробно, а личните им документи бяха отнети за почти два часа без абсолютно никаква причина! Чак когато напрежението ескалира и нашите членове блокираха движението по магистрала „Хемус“, 1312 решиха да ни пуснат.

Феновете на Черно море са шокирани от мащабите на агресията и полицейския произвол, на които станаха свидетели и потърпевши. Изказваме крайното си недоумение от свирепата жестокост, с която органите на реда (властта) защитаваха честта на тотално компрометиралата се престъпна клика от „Бояна“. Ние от НФК “Черно море” декларираме , че ще отстояваме позицията си докрай !