Фенове посрещнаха Фенербахче на Летище Варна

Спорт

09-11-2023, 11:44

Снимка:

vsport.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Турските фенове опънаха голям транспарант и с песни поканиха своите любимци за автографи и фотосесия.

В ранния следобеден час на летище „Варна“ с директен полет от Истанбул кацна тимът на Фенербахче. Близо час преди това на летището повече от 30 екзалтирани фенове с фланелки на турския гранд, специално долетели от космопитния град ден преди срещата с местния Лудогорец, бяха окупирали VIP зоната на пристигащите играчи и ръководството, съобщи vsport.bg.

Турските фенове опънаха голям транспарант и с песни поканиха своите любимци за автографи и фотосесия. Звездите на турския гранд с охота раздаваха автографи и позираха за снимки. Сред най-търсените бяха Един Джеко, Душан Тадич, Мики Батшуай, Ченгиз Юндер.

От другата страна на огражданията имаше и стабилна българска подкрепа. След посрещачите бяха култовият ловец на автографи Стойчо Автографа, пристигнал за случая от Пловдив, както и местните привърженици на футбола – журналистът Анатоли Стайков, който обогати невероятната си колекция с нови снимки с автографи, Гюркан Ахмедов и неговия син – с повече от 6000 фотоси и автографи на спортисти, големият варненски фен на баварския колос Байерн (Мюнхен) Стефан Николов.