ВСУ „Черноризец Храбър“ ще пожелае успех на абсолвентите от пролетната сесия на Випуск`2023

Животът

09-11-2023, 11:27

Снимка:

ВСУ "Черноризец Храбър"

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Четирима са пълните отличници, които завършват образованието си във Варненския свободен университет с успех Отличен 6.00.

Академичното ръководство на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ ще връчи дипломите за висше образование на абсолвентите от пролетната сесия на Випуск`2023 на тържествена церемония, която ще се проведе на 10 ноември 2023 г., от 13,30 ч. в Аула „Максима“ на университета във Варна.

Випуск`2023 е 28-ият в историята на университета. На тържествената промоция дипломи за висше образование ще получат близо 400 обсолвенти, които се обучаваха във ВСУ „Черноризец Храбър“ и във Филиала на университета в Смолян. Те се дипломираха по време на пролетната сесия в образователно-квалификационните степени „Бакалавър“ и „Магистър“ и се обучаваха в различните специалности на Архитектурния факултет, Юридическия факултет, факултет „Социални, стопански и компютърни науки“ и Филиал – Смолян.

Първенци на випуска са Ренета Костадинова от специалност “Строителство на сгради и съоръжения”, Димитър Костадинов от Магистърска програма “Сценични изкуства, мениджмънт и продуцентство”, Искра Иванова от специалност “Мениджмънт и международен маркетинг”, Християн Михов от “Международни икономически отношения”, Снежана Досинова от специалност “Дигитален маркетинг и уеб дизайн”, Преслава Иванова от специалност „Право“, Анна Николова от специалност “Защита на националната сигурност - Организация и управление на националната сигурност” и Магдалена Жендова от специалност „Психология“.

Четирима са пълните отличници, които завършват образованието си във Варненския свободен университет с успех Отличен 6.00. Трима от тях са от Архитектурния факултет, а един от факултет „Социални, стопански и компютърни науки“. Приветствие от името на абсолвентите ще поднесе пълната отличничка и първенец на випуска Искра Иванова.

Тържествената церемония за дипломиране на абсолвентите от Випуск`2023 във Филиал – Смолян ще се проведе на 18 ноември 2023, на нея ще присъства академичното ръководство на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, представители на местната и власт и бизнеса.

 На 14 ноември 2023 г. (вторник), Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ ще удостои Джордж Кремлис - почетен директор на Генерална дирекция „Околна среда“ на Европейската комисия, с почетното звание Доктор Хонорис Кауза на ВСУ "Черноризец Храбър", Званието се присъжда за ангажираността, личната подкрепа и участието му в развитието на образователния проект – магистърска програма „Кръгова икономика“, както и за значителния принос за създаване на среда, стимулираща ценностите на устойчивото развитие и прилагането на модела на кръговата икономика.