Варненка е новата "Мисис България Europe"

Варна Лайф

31-10-2023, 13:00

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Чаровната Румяна е моделиер – конструктор, магистър по моден стайлинг, собственик на модната марка модно ателие "Тейлър".

Красивата Румяна Иванова от Варна спечели короната на "Мисис България Europe". Тя бе удостоена с престижната награда в националния конкурс за омъжени жени, провел се тези дни в балната зала на Монтесито в София.

Чаровната Румяна е моделиер – конструктор, магистър по моден стайлинг, собственик на модната марка модно ателие "Тейлър". Майка е на две момчета. Освен красива, тя е и много талантлива: носителка е на множество награди, след които дизайнер за 2022 година, а бутикът й е в ТОП 10 за миналата година на България. Тя подготвя тоалетите на "Мисис България 2022" Манита Вартан, с които най-красивата омъжена българка за миналата година, ще представи нашата страна на конкурса в Турция през ноември. Дизайнер е на множество популярни лица в Дубай.

Тази година над 300 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 14 финалистки, които се бориха за титлите "Мисис България Universe", "Мисис Бългaрия Europe", "Мисис България World", "Мисис България International". В първи тур участничките излязоха с тоалети на "Little black dress", а във втория – със свои близки и приятели. В трети тур дефилираха в прекрасните тоалети на "КИАРА фешън" на дизайнерката Гергана Апостолова.

Журито бе съставено от носителките на титлата "Мисис България" през годините, между които Илиана Карастоянова, Виктория Божилова, Станислава  Василева, Валери Стефанова, Марина Цветанова, Росица Стойчева, Роксана  Кирилова, Пламена Червенкова, Оксана Желяпова, Манита Вартан, както и от представители на спонсорите.

Тазгодишният конкурсът подкрепи кампанията Живот за Наталия, майка на две слънчеви момиченца, която е болна от рак, и за която се събраха над 2500 лева. Водеща бе Мариана Маринова.

С короната на Румяна Иванова Варна отново доказва, че тук са най-красивите жени. Припомняме, че през септември титлата "Мис България" бе спечелена от "Мис Варна" - Елизабет Кравец.