Погват трошките в няколко варненски квартала

Мисия Варна

29-10-2023, 16:43

Снимка:

Varnautre.bg/Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Собственикът на колата разполага с 14 дни да освободи заеманото място при поставен стикер.

Община Варна продължава разчистването на улиците в града от трошки в няколко квартала. На 20 излезли от употреба коли тези дни са поставени стикери с предупреждение за преместване, информират от местната власт, съобщава ИА "Черно море".

Предупреждения са разлепени на зарязани трошки основно в квартал „Владиславово”. Седем от колите са с варненска регистрация, по една с бургаски, пловдивски, плевенски и старозагорски номера, а 9 са без регистрационни табели.

През последните 10 дни са нарочени за преместване други  31 коли в кварталите „Възраждане”, „Младост”, „Победа”, „Левски”, Цветния и  „Чайка”.

При поставен стикер собственикът на колата разполага със срок от 14 дни да освободи заеманото място. Преместването на возилото на друго място, общинска или държавна собственост, не спира изпълнението на предписанието.

След изтичане на срока колата се премества принудително с “Паяк“ на паркинга за излезли от употреба коли в Южна промишлена зона. Сумата за възстановяване на разходите направени по преместването и за отговорно пазене, са за сметка на собственика на возилото, уточняват от Общината.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)