Красен Кралев: Портних няма алтернатива за кмет на Варна! (СНИМКИ)

Новините

26-10-2023, 15:29

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Бившият спортен министър продължава да представя кандидатите на ГЕРБ от Варна и областта.

„Иван Портних няма алтернатива за кмет на Варна! Тодор Балабанов няма алтернатива за председател на ОС! Кметовете на Аксаково, Аврен, Девня, Дългопол, Ветрино, Суворово, Долен Чифлик, Вълчи дол, Бяла, Белослав нямат алтернатива! Димо Димов няма алтернатива за кмет на Провадия!“

Това написа в профила си във Фейсбук варненският депутат от ГЕРБ Красен Кралев.

В месеца преди вота той се беше заел лично да представя номинираните в неговата област по иновативен подход – като лично застава с лицето и името си зад кандидати, разказвайки на избирателите от колко време познава тези хора и какви са човешките му впечатления от тях.

Той показва кои са кандидатите в профила си в социалните мрежи.

„Юлиян Станев от над 30 години е главен художествен ръководител на Фолклорен ансамбъл „Варна“, изграден от неговия баща – Белчо Станев. През 2020 г. Ансамбълът отбеляза своята 60 –годишнина. Под ръководството на Юлиян Станев ФА „Варна“ стана носител на Почетен знак „За заслуги към Варна“ – златен и на „Кристално огърлие“ на Съюза на българските музикални и танцови дейци. Той е и сред организаторите на редица фестивали (Международния фолклорен фестивал във Варна, Фестивала на етносите „България за всички“, Фестивала за модерен балет „Празник на танца“ и др.). От години популяризира и преподава български народни танци и фолклор зад граница. Истински народен будител и патриот. Дава всичко от себе си, за съхраняването на българската култура, идентичност и традиции. С него бяхме за известно време заедно в казармата - ракетни войски, поделението в Приселци. Мъжко момче. Дал е много на българската култура и ще бъде безкрайно полезен в новия общински съвет на Варна. Мой приятел“, продължава разказа си той.

„В Суворово кандидатите ни за кмет, общински съветници кметове на кметства са се представили отлично като управленци през последните години и резултатът от работата им е видим - и в променената инфраструктура, и в отношението на хората към тях. Те познават всеки един проблем и търсят начин за разрешаването му. Хората виждат това и го оценяват. Данаил Йорданов и екипът му преобразяват Суворово с работата си всеки ден през изминалите години“.

„Димитър Димитров е лидер на екипа на ГЕРБ във Ветрино и успешната работа на неговата администрация му дава самочувствие да бъде кандидат за кмет на общината за пореден път. През последните 12 години екипът на Димитров успя да преобрази Ветрино и селата в по-добри места за живеете. Създадоха условия за туризъм и бизнес, изградиха пътна, ВиК, образователна и социална инфраструктура. Листата ни с кандидатите за общински съветници е изключително балансирана, като една четвърт от нея са младежи под 30 години“.

„Безспорният лидер на общинския съвет успя да спечели сърцата на варненци с всеотдайната си работа за каузата Варна. Тодор Балабанов е завършил „Право” и “Финанси” във Великотърновския университет “Св. Св. Кирил и Методий”. Работи като адвокат при Адвокатска колегия-Варна. Трети мандат общински съветник от ПП ГЕРБ. Втори мандат председател на Общински съвет - Варна. Дипломатичен, работохолик с огромен талант да обединява хората. Винаги е намирал най-правилното решение в кризисни ситуации“.

Той представя и Биляна Раева.

„Една прекрасна жена! Горд съм, че е мой приятел от дълги години. Изключително ерудирана, интелигентна, подготвена и с блестяща кариера. Ще се справи с лекота със задачите си като кмет на район Одесос. През юни 2007 г. е избрана за член на Европейския парламент на първите европейски избори в България. Председател е на Делегацията за отношенията с Швейцария, Исландия и Норвегия и Европейско икономическо пространство (ЕИП). От 2013 г. е представител на Община Варна в гр. Брюксел и участва в кампаниите по кандидатурите на града за Европейска столица на културата 2019 и Европейска младежка столица 2017″. През 2015 г. представлява общината в УС на Сдружение „Варна – Европейска младежка столица”. От 2019-а е активист на сдружение „Таляна“ и от 2022 г., а негов заместник председател. Участва в организацията на редица големи събития във Варна. Доброволец в БЧК, от 2014 г. помага на организацията за възстановеният Международен фестивал на Червенокръстките и здравни филми. Владее английски, полски, италиански, френски, руски и испански език. Безценен кадър в екипа на кмета Иван Портних“.

„Димо Димов ще бъде отличен кмет на Провадия. Има бакалавърска степен по „Международен туризъм“ от Икономическия университет Варна. По-късно получава магистърска степен специалност „Право“ от Варненски свободен университет, и магистърска степен в специалността „Кръгова икономика“ от ВСУ. Владее английски, френски и руски език. На 41 години, семеен, с две деца. Със семейството си живее в село Кривня, община Провадия. През по-голямата част от живота си е работил в частната сфера като управляващ партньор на собствен бизнес в сферата на строителството. От 2005г. до 2023г. беше избран от жителите на община Провадия за общински съветник, а от 2019 г. до 2023г. колегите му общински съветници му гласуваха доверие да заема поста председател на Общински съвет Провадия. Честен и почтен човек“.

„Ето още един от  кметовете на ГЕРБ, който си върши перфектно работата и ще спечели на първи тур. Георги Георгиев е от 8 години кмет на община Дългопол и като отличен мениджър и политик успя да промени коренно облика на града и селата в общината. Еднакво се грижи и за православни, и за мюсюлмани, и затова хората го обичат. С него бяхме на гости на жителите на родното село на баща ми Арковна, които днес имат празник. Кметът на селото Мариана Христова и отец Георги ни посрещнаха в храм Св.Димитър, който е построен през XIX век. С цялото си сърце пожелавам успех на Георги Георгиев на изборите в неделя“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!