Иван Портних : Огромни лъжи и невероятни сглобки в предизборната кампания (СНИМКИ)

Новините

26-10-2023, 10:54

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Победата на 29 ще бъде за хората, които обичат Варна ! Победа на ГЕРБ с №7.

Тази предизборна кампания във Варна ще бъде запомнена с едни огромни лъжи и с невероятни сглобки. Това  каза кандидатът за нов мандат Иван Портних на среща със  симпатизанти и граждани с участието на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, евродепутата от ЕНП/ГЕРБ  Емил Радев и депутати от  ПГ на ГЕРБ /СДС .

Огромните лъжи са за Варна – най-красивият град в България! Изумителното е, че те се изричат и повтарят с омраза от хора, които претендират, че искат да управляват този град! Благомир Коцев е емблематичен пример за това! Вместо порграми, слушаме лъжи! Тези хора са обида за всеки, който обича Варна, каза Иван Портних.

Според него черната кампания срещу Варна е на път да потопи Промяната!

Паниката от социологията, която отрежда категоричното 3 място за Промяната, доведе до създаване на Сглобка под егидата на ТИМ: Между Промяната и Презастроителите, цинично самоопределили се като „Алтернативата на гражданите“.

В момента в Сглобката се водят преговори за преливане на корпоративен вот – за избутването на Благомир Коцев до балотаж, след което в ТИМ билдинга да се включат и останалите.

Затова съм убеден, че с активната работа на ГЕРБ, с енергията и труда на всеки активист и симпатизант на нашата партия, с мощната подкрепа на варненци, ние ще успеем да се справим и с това предизвикателство, каза кандидатът за нов мандат Иван Портних.

 Той призова  хората в препълнената зала да защитим заедно и да завършим проектите на Варна, защото развитието на града, на всяка една община във Варненска област беше спряно за 3 години от правителствата на Промените! Три години застой!

Спряха АМ „Хемус“ – най-важният стратегически проект за Североизтока.

Замразиха работата по АМ „Черно море“ – най-важният проект за Черноморието!

Не отвориха нито една европейска програма, нито Плана за възстановяване.

Варна не получи нито стотинка от държавата. Депутатите от ППДБ и БСП истерично гласуваха в парламента против проектите на Варна!

Затова днес кандидатите на Промяната нямат право да говорят за развитие!

Ние доказахме, че можем да работим за градовете си, въпреки тях! Затова ни трябват силни районни кметове, ясно мнозинство в общинския съвет, а не плаващи бизнес групировки, които защитават личния си интерес!

Иван Портних пожела на 29 победа за хората, които обичат своя град, обичат Варна! Победа на ГЕРБ с № 7 в предстоящия местен вот.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!