Приемният ден на областния управител в последния четвъртък от месеца е само за хората с идеи, инициативи и предложения

Мисия Варна

23-10-2023, 11:55

Снимка:

Областна администрация Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Записването за този специален приемен ден започва от понеделник в последната седмица на месеца от 09:00-12:00 часа в деловодството на Областна администрация – Варна.

Всеки последен четвъртък от месеца приемният ден на областния управител на Варна има своето специално предназначение. Припомняме, че заявление за участие в него ще се допуска само за тези, които са формулирали или разписали идеи, предложения, проекти в областта, в която работят и са компетентни. Областният управител ще очаква предложения за организиране или провеждане на форуми, прояви, инициативи, каузи или събития, свързани с живота, с правата и интересите на хората от областта.

Бъдете активни и креативни! Представете ни Вашите идеи, инициативи или предложения в областта, в която работите, творите или се изявявате. Екипът на Областна администрация Ви очаква всеки последен четвъртък от месеца от 10,00 до 12,00 часа.

Записването за този специален приемен ден започва от понеделник в последната седмица на месеца от 09:00-12:00 часа в деловодството на Областна администрация – Варна, ул. „Преслав“ №26, тел:(052) 688-120.

С този четвърти поред приемен ден организиран от Областна администрация – Варна, приемните дни за граждани стават общо четири.