Даниел Димов: Реферът поряза Черно море срещу Локо Пд

Спорт

08-10-2023, 21:10

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

„Двата отбора показаха защо са на върха", заяви капитанът на "моряците".

Капитанът на Черно море изрази Даниел Димов задоволство от продукцията на отбора срещу Локомотив Пловдив и определи мача за най-добрия у нас от началото на сезона.

„Двата отбора показаха защо са на върха и изиграха двубой, който вероятно е най-хубавия в нашето първенство до този момент. В него имаше всичко – динамика, голове, майсторски изпълнения, обрати и драма накрая. Съперниците се надиграваха за удоволствие на публиката и мисля, че футболът печели от такива мачове. Аз съм доволен и горд, че Черно море за пореден път се представи на високо ниво“, каза Димов.

Полузащиникът призна, че е гледал на запис срещата и всички спорни ситуации до 3.30 часа сутринта в неделя.

Даниел смята, че реферът е показал двоен критерий, въпреки че срещата не е била лека за него, и Черно море може да се чувства ощетен.

„При фаула за първия им гол аз избих първо топката и после имаше контакт със съперника. Така че не биваше да се отсъжда нарушение. След изпълнението му пък техен играч влияеше на играта и пречеше на нашия вратар. Имаше нарушение на правилата, но съдията зачете гола. Добре, дал си този гол, но защо тогава накрая отмени нашето трето попадение. Ако съдията мереше с един аршин, трябваше да спечелим с 3:2“, каза още Даниел Димов.