Коалиция „БСП за България“ обявява „Код ЧЕРВЕНО“ тази събота във Варна

Новините

05-10-2023, 13:36

Снимка:

Предизборен щаб БСП - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Кандидатите за кмет, районни кметове и общински съветници от коалицията се ангажират незабавно да започнат действия по отстраняването на щетите от „бедствието“ във Варна.

Коалиция „БСП за България“ ще стартира официално предизборната си кампания във Варна тази събота, 07.10.2023 г., не с концерти и тържества, а с инициатива, която реално ще помогне на варненци и резултатите от нея ще са налице още през следващите седмици. 

Кандидатите за кмет, районни кметове и общински съветници от коалицията обявяват „Код ЧЕРВЕНО“ и се ангажират незабавно да започнат действия по отстраняването на щетите от „бедствието“ във Варна. Всеки, който желае, може да посети шатрата на Коалиция „БСП за България“ на входа на Морската градина и да опише своя проблем. Същото може да бъде направено и в централата на ГС на БСП на улица „Македония“ №33. В края на кампанията хората ще получат конкретни решения за проблемите, които са описали. Нито един няма да бъде пропуснат!

„Всички сме наясно, че Варна бедства и ситуацията наистина изисква да обявим „Код ЧЕРВЕНО“. Ако сега обединим силите си, ще спрем корупционните зависимости във Варна! За по-добър живот на хората, за чист град с чисти хора! Ще се противопоставим  на подмяната на една зависимост с друга, която налагат ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС. Аз, Павел Раличков, нямам тъст милионер, нямам имоти в Морската градина, нямам хотел в центъра на Варна! Но имам прекрасно семейство и близо 20 години опит в авиационната логистика. Аз, Павел Раличков работя, като всеки един от вас. Предлагам ви отбор от чисти и неопетнени варненци, с които можем да променим Варна!“, обръща се към съгражданите си кандидатът за кмет на Коалиция „БСП за България“. И напомня на хората да изразят активно гражданската си позиция в „Код ЧЕРВЕНО“, за да станат част от новата дългосрочна визия за развитието на града с работеща администрация, без лица с прякори, дърпащи конците. 

7.10.2023 г. – старт на „Код ЧЕРВЕНО“ 

16.00 ч. – на Козирката 

Код „ЧЕРВЕНО“ - за Варна!