Мария Тодорова: Реалните проблеми на варненци остават скрити за управляващите

Новините

05-10-2023, 12:32

Снимка:

ПР екип на Мария Тодорова

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

На събитието присъства Мая Манолова, която коментира, че кандидатът за кмет на „Левицата!“ познава проблемите на Варна и има смелостта да ги решава.

Мария Тодорова, кандидат за кмет на „Левицата“ и водач на листата за общински съветници, представи вчера екипа на коалицията на събитие по повод откриване на кампанията за местни избори.

„Моята кандидатура е обмислена и осъзната. Разглеждаме всеки район на Варна индивидуално, с проблемите, които живущите и работещите там имат. В пълната си цялост обаче Община Варна има нужда от тотално нова посока. Говоря от години с варненци не от политическа гледна точка, а от човешка. Говорим за нещата, които всъщност пречат на живота им да бъде по-добър в морската ни столица. Защо няма ясна и конкретна информация кога ще започне един ремонт и кога ще свърши? Как така едновременно "Прилеп", "Христо Смирненски" и "Подвис" са в ремонт? Това блокира цял един квартал. Защо? Толкова ли е маловажно за управляващите времето на хората?“ – коментира Мария Тодорова.

На събитието присъства Мая Манолова, която коментира, че кандидатът за кмет на „Левицата!“ познава проблемите на Варна и има смелостта да ги решава. „Варненската е една от най-силните ни местни листи. Важно е хората да работят в екип. Само така се постигат резултати.“ – допълни Манолова.

На събитието бяха представени всички кандидати за районни кметове на „Левицата“, кандидатите за общински кметове, както и техните локални приоритети. Кандидатурите за кметове на райони във Варна - Силвия Димитрова (кандидат за кмет на район „Аспарухово“ ), Януарий Вичев (кандидат за кмет на район „Приморски“), Нишан Памукчиян (кандидат за кмет на район „Одесос“),  Димитър Костадинов (кандидат за кмет на район „Младост“), Светлозар Златев (кандидат за кмет на район „Владислав Варненчик“).

„Важно е екипът да познава добре средата, проблемите и хората.“ – коментираха от „Левицата“ с номер 28 за местни избори.

Коалиция „Левицата“ обяви активната си подкрепа и работа за Референдума за 3 март. Запазването на националния празник е над политическите вярвания и цвят. „Това е кауза, в която ние истински вярваме.“

ЗА Варна, каквато може да бъде!