Започна седмото издание на "Туризъм-експо Дестинация Варна"

Туризъм

28-09-2023, 11:42

Снимка:

Туризъм-експо Дестинация Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

За поредна година форумът ще даде възможност за изграждане на полезни контакти, за обсъждане на важни за индустрията теми и ще даде отговори на много въпроси.

Седмото поред издание на Туризъм-експо Дестинация Варна се откри днес в морската столица.

Домакин на събитието, което ще се проведе днес и утре (28 и 29 септември), е Aquahouse Hotel & SPA в к.к. "Св. Св. Константин и Елена".

Екологични решения в туризма, технологиите и иновациите в съвременната туристическа индустрия ще бъдат сред основните акценти в експо зоната.

В двата дни на събитието фирмите изложители ще представят своите услуги и продукти. Тази година изложителите представят иновативни решения за управление на хотели и хотелски комплекси, управление на паркинг зони и плажни съоръжения, софтуерни продукти. Сред участниците в експото са курортни комплекси, хотелски комплекси, хотели и ресторанти. За пръв път има и участници от Румъния.

Международната конференция, която се провежда и в двата дни на експото тази година ще бъде с Мастър клас, воден от емблематични мениджъри и експерти в туризма.

Седмото издание на експото ще предложи на участниците и присъстващите професионалисти от туристическата индустрия от чужбина, които ще споделят добри практики. Експерти от Италия ще се включат, за да разкажат за устойчивите европейски практики и на къде върви бъдещето на туризма.

Хотелиер от Турция ще разкаже за най-новите тенденции в световния туризъм. Ще сподели най-новите маркетингови инструменти за привличане на гости и туристи, съобщиха организаторите пред Moreto.net. Във форума ще се включи и собственик на голяма таверна в Гърция, който ще сподели добрите практики в туризма и предимствата на гръцката политика в туризма.

Организатори на туристическото експо са агенцията за маркетингови комуникации ProVox, Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите (ВАРХ), Aquahouse Hotel & SPA, с партньорството на Община Варна и подкрепата на Министерство на туризма на Република България.